Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland

Iedereen in Nederland moet mee kunnen doen. Mensen met een beperking kunnen dat vaak niet. Dat ligt aan de manier waarop in Nederland dingen zijn gemaakt of geregeld. Het is daarom belangrijk dat Nederland toegankelijker wordt. Gemeenten hebben daarin een belangrijke rol. De VNG organiseert de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland. Gemeente Noordenveld doet haar best de gemeente Toegankelijker te maken. Daarbij werkt zij samen met tal van organisaties uit Noordenveld op dat gebied. Ook met ons; Toegankelijk Noordenveld.

Ons doel is volledige toegankelijkheid voor iedereen in onze gemeente, daar zijn we nog niet, maar wat belangrijk is is dat we op weg daar naartoe zijn. Daarom willen we je vragen dit de gemeente te laten blijken door te stemmen op gemeente Noordenveld bij deze verkiezing. Om zo Gemeente Noordenveld te motiveren door te gaan op dit ingeslagen pad!

Stem Gemeente Noordenveld!

Zie in dit filmpje wat Gemeente Noordenveld doet om van Gemeente Noordenveld de meest toegankelijke gemeente van Nederland te maken.


Toegankelijk Noordenveld